• Aprószentek

  Eszter Lépkedett a szikrázó nyári délutánban, aranyos sugarak fonták körbe fénnyel, színnel, fátyollal szegélyezett arcát. Mintha glóriát vont volna feje köré a nap.

  [Bővebben]
  4 kedvelés
 • Életre-halálra olvasni

  “Erővel olvasni. Néha nagyobb erővel olvasni, mint amilyen erővel az írás készült, melyet olvasol. Áhítattal, szenvedéllyel, figyelemmel és kérlelhetetlenül olvasni.”

  [Bővebben]
  2 kedvelés
 • Őrizzétek emlékeiket! Nagyszüleim, minden Nagyszülő emlékére.

  Abban a korban vagyok, amikor már jól tudom, hogy veszteség és gyász nélkül nem tudjuk leélni az életünket. Mindenkinek van drága halottja, akire emlékezzen, akiért sajogjon a szíve.

  [Bővebben]
  4 kedvelés
 • Családi élet -“ON”…( NO ”OFF”)

  Milyen a családi élet? A kisgyerekes lét? Még nincs gyereked?  Vagy csak szeretnéd látni, hogy boldogulnak mások? Meglesnél néhány különleges pillanatot, amikor nem jutsz szóhoz a meglepetéstől?

  [Bővebben]
  0 kedvelés
 • Tej(tor)túra

  Mit gondoltam a szoptatásról gyermekem születése előtt? Őszintén szólva semmit! Természetes dolog, mindenkinek megy, mellretételtől fogva lesz tejem rögtön, és addig, amíg kell, sima ügy, semmi lacafaca…

  [Bővebben]
  2 kedvelés
 • Ez itt Isten Univerzuma, bébi, és nem a tiéd…

  Kétféle ember van, akinek felszabadító, és akinek szorongató ez az állítás. Akinek nem elég, ami emberileg lehetséges, mert meg sem próbálta, az gyakran túllép az emberi hatáskörön, és lesz belőle terror, ámokfutás, vagy csak keserű ítélkezés egy fotelben.

  [Bővebben]
  1 kedvelés
Iratkozz fel hírlevelünkre
Legfrissebb
Facebook