“Beszélj, anyám! Szavad a szív zenéje” – Komjáthy Jenő

Ahogy közeleg az Anyák napja erősebbé válik kapcsolódásunk édesanyánkkal, nagymamánkkal. Mindannyiunk szívében ott él az anyukánk, a szerencsések még meg is ölelhetik, és szeretetükkel elhalmozhatják. „Anya-élményünk” születésünk óta végigkísér bennünket, eltéphetetlen kötelék. Amit gyermekként még nem, azt édesanyaként már mi is megtapasztalunk, hogy anyává válni egyszerre örömteli és kihívásokat elénk állító, mégis csodálatos érzés! 

Anyák napja a köszöneté édesanyánk, nagymamánk felé, akiktől mi is példát, hitet, erőt mertíhetünk.

Anyák-napi játékunk keretében szeretnénk a virtuális térben emlékeztetni az édesanyákat, hogy az anyai lét nehezebb pillanatai ellenére miért jó anyának/nagymamának lenni.

“Anyának lenni jó!” anyák napi játék!

Az anyaság jegyében játékot hirdet a Mindennapok Női Szemmel Egyesület és Fiatal Családosok Klubja, mert jó belegondolni, hogy az anyaság nemcsak az élet továbbadását jelenti, hanem az ősi bizalom közegét, ahol jó lenni, ahová jó visszatérni!

Játékos felhívásunkban a Facebook oldalunkon azt kérjük, hogy MI, édesanyák osszuk meg egymással az anyai lét legjobb, legszebb, legmeghatóbb pillanatait szavakban és képekben, amit virtuálisan szívből át is adunk minden leendő anyukának!

Az anyai lét figyelmet, szeretetet, odaadást kér, vár, követel, mégis annyira szép tud lenni, mert csak mi ismerjük a „titkot”. Az anyai szív titkát…


Nyeremények:
🎁 A főnyeremény egy egyedi készítésű, holdkővel díszített ezüst nyaklánc,
ősi magyar hármaslevél motívummal –
„MAGYAR ÉKSZER – magyar tradicionális ékszer 

Share