Ép testben ép lélek, tartja az örökérvényű mondás. De mi történik, ha megfordítjuk e szállóigét. Ép lélekkel ép testben. Manapság egyre inkább elfogadott tézis, hogy a lelki fájdalmak, sérülések megbetegíthetik a testet is.

Az Egészségpart rendezvényén ezért mi a lélekkel, a lelki egészséggel szeretnénk foglalkozni. Mivel a főhelyek korlátozottak, regisztráljatok, ha mindenképpen szeretnétek részt venni valamelyik programunkon. A fennmaradó helyek függvényében a helyszínen is fogadunk jelentkezéseket.

Ingyenes művészetterápiás foglalkozás gyerekeknek, ingyenes mentálhigiénés tanácsadás, ingyenes életvezetési tanácsadás, valamint álláskeresési tanácsadás és mozgás- és táncterápia a Feneketlen-tónál. Interaktív módon kívánjuk felhívni a figyelmet a lelki egészség, a lelki egyensúly fontosságára. Szeretnénk megmutatni azokat a módszereket, gyakorlatokat, technikákat, amivel egyszerűbbé vagy könnyebbé tehetjük a stresszes hétköznapokat.

Szeretettel várunk Silye Juli grafikusművésszel, a Kisszoba mentálhigiénés tanácsadóival, pszichológusaival, Kogon Zsófi életvezetési tanácsadóval, Kovács Zsuzsanna JobTrénerrel, és Nagy Orsolya mozgás- és táncterapeutával!

Share