KVÍZJÁTÉK-ra hívunk az egészséges bőr védelmében! 

Május, a Melanoma hónapja. Napjainkban az erős napsugárzás káros hatása mellett akár genetikai tényezők is okozhatnak a bőrfelszínen elváltozásokat. Az egészséges bőr mindig szép, és ki ne szeretné, hogy sokáig megőrizze rugalmasságát és egészséges kinézetét.  A megelőzést szem előtt tartva járja körül e fontos témát a NŐISZEM EGYESÜLET és az Összefogás XI. Sportegyesület egy rövid KVÍZ segítségével. Azt szeretnénk felmérni, mennyire vagy tudatos ha a bőröd védelméről van szó. Segítséget kívánunk adni, hogy a számodra is elérhető és hasznos információk birtokában megőrizd és megóvd egészségedet, hiszen akkor Te is aktív, boldog nagyszülővé válhatsz.

“Anyajegy vagy melanoma?” kvízjátékunkban tesztelheted tudásod, hogy mennyire vagy tájékozott bőröd működésével és a bőrödet érő mindennapos terhelő  hatásokkal!

Ha kitöltöd a kvízt, részt veszel a sorsoláson, ahol a Mindennapok Női Szemmel Egyesület és az Összefogás XI. Sportegyesület jóvoltából az alábbi nyeremények kerülnek kisorsolásra. 

Nyeremények:
1 db 10.000 Ft értékű DM utalvány
3 db DM Alverde ajándékcsomag
3 db Nőiszem és 3 db SE ajándékcsomag

A kvíz kitöltése csak 10 percet vesz igénybe.

A kvízt itt tudod kitölteni 2023.05.31., szerda éjfélig!–> Kvízjáték

Válaszaidat majd magad is ellenőrizheted, mert e-mailben a helyes megfejtést elküldjük minden kitöltőnek.

A kvíz kitöltése után ÍRD a  Nőiszem – Mindennapok Női Szemmel Egyesület FB oldalán  a Kvízjáték posztja alá kommentben, hogy “KITÖLTÖTTEM”, és tageld be egy ismerősödet, hogy ő is értesüljön a kvízről.

Sorsolás időpontja: 2023.06.01. csütörtök 12 óra

Játékra fel!  🙂

Share