KVÍZJÁTÉK-ra hívunk a Gyermekvédelem jegyében

“Nyáron is szüntelen figyelem” – Gyermekvédelmi KVÍZ és segítő kiadvány szülőknek

“A nyári szünetben is szüntelen figyelem” – ez a mottója kvízjátékunknak, hiszen a nemrég elkezdődött 11 hetes iskolai nyári szünidőben a gyerekeknek jóval több szabadidejük van, így többet is szörföznek az online térben, ahol könnyen megtalálják őket a káros és veszélyes médiatartalmak. A gyorsan változó digitális világban még felnőttként is nehéz eligazodni, sokszor ismeretlen a terep ahol meg kell(ene) megvédeni a gyerekeket, s erre a szülők többsége nincs felkészülve. E fontos témát járja körül KVÍZJÁTÉKunk, melyet minden szülőnek különösképp ajánlunk.


A gyermekvédelmi kvíz szakmai összeállításában PszichoMenedzser – Hal Melinda, klinikai szakpszichológus, közgazdász, a Mathias Corvinus Collegium műhelyvezetője volt segítségünkre.

Teszteld a tudásod, hogy vajon mennyire vagy tisztában az online és közösségi média gyermekekre/fiatalokra gyakorolt hatásaival!

Ha kitöltöd a KVÍZ-t, akkor részt veszel a sorsoláson, ahol a Mindennapok Női Szemmel jóvoltából Tiéd lehet egy POZITIVITY FAMILY családi plusz társasjáték és kártyacsomag a Mental Focus Kiadó jóvoltából.

A Mental Focus Kiadó küldetése olyan kiadványok fejlesztése és kiadása Magyarországon, amelyek a magyar emberek jóllétszintjének növelését támogatják, nevezetesen segíteni a gyermekeket és a felnőtteket az életük kiteljesítésében, a boldogságuk megteremtésében, tehetségük és családi, munkahelyi közösségeik fejlesztésében.

További nyeremény 10 db “Digitális detox kihívás” naptár Klausz Melinda – Rostás Judit szerzőpárostól.

A Gyermekvédelmi kvízt itt tudod kitölteni 2022.07.25., hétfő délig!--> https://forms.gle/kSyjiGGdVGVDARgG8

A kvíz kitöltése után ÍRD a Nőiszem FB oldalán a poszt alá kommentben, hogy KITÖLTÖTTEM!

Sorsolás időpontja: 2022.07.25-én, hétfőn 13 órakor

Válaszaidat ellenőrizheted majd a “Nyáron is szüntelen figyelem” – online kiadványunkból, amelyet e-mailben küldünk el minden kitöltőnek.
A nyerteseket Facebook felületünkön értesítjük.
JÁTÉKRA FEL!🙂

Share