Összegyűjtöttem egy csokorra való Halloween inspirálta képet, melyekkel szeretnék nektek ötleteket adni a dekoráláshoz és a jelmezek készítéséhez.

A Halloween modern kori hagyománya lehetőséget nyújt kitörni a hétköznapokból, izgalmas jelmezekbe öltöztetni önmagunkat és a környezetünket. A tökfaragás ma már nálunk is elterjedt szokás, nem is kell hozzá, csak egy nagy tök, kés és kanál, jókedv és egy kis kézügyesség. Gyerekekkel is kiváló mulatság, segíthetnek a tököt megrajzolni, kikanalazni, csak a késsel legyünk óvatosak. Szerintem nagyon látványosak éjszaka a kifaragott tökfejekben pislákoló mécsesek fényei.

És akkor jöjjenek a jelmezek. Hordozó-fan anyukáknak néhány igazán vicces jelmezt találtam. A személyes kedvencem a majmos, és nem is olyan bonyolult elkészíteni.

Állapotos anyukák számára is találtam igazán egyedi ötleteket. Megnevetettek ezek a képek. Annyi báj és cukiság van bennünk, hogy nem lehet nem mosolyogni rajtuk.

Persze a csöppségek sem maradhattak ki. Számukra is találtam igazán varázslatos jelmezeket. Hófehérke és a hét törpe, édes..

Családi jelmezekhez szintén gyűjtöttünk inspirációkat. A hihetetlen család, vagy a ham and eggs? Kinek melyik tetszik jobban?

Lányoknak néhány vadabb hacuka…egy kicsit erősre sikeredett ez az összeállítás, de most jön csak a java.

Van, aki nem a jelmezre helyezi a hangsúlyt, hanem a sminkre. A hétvégi gyermekprogramkor esetleg kérhetjük a csillámpóni mellé a Halloween-i arcfestést is. Hajrá, Wonder Women!..

Legközelebb még több képpel készülök Nektek!

Tündéranyu

 

Share