Ha már végigettétek kétszer a karácsonyi menüt, és leróttátok a kötelező karácsonyi udvariassági köröket is, akkor karácsony második napján elérkezett a pihenés ideje. Megérdemlitek, hogy hátra dőljetek és lazítsatok egy kicsit. Ehhez mi is szeretnénk hozzájárulni, ezért összegyűjtöttük legnépszerűbb cikkeinket az elmúlófélben levő évből. Ha már olvastad őket, azért, ha még nem, akkor azért!

Bicikli helye

Az év elejét végiglustálkodtuk, tervezgettük, hogyan fog majd felépülni a blogunk, építgettük a csapatunkat, kerestük a helyünket. Igazán márciusban indult be nálunk az élet, de akkor aztán nagyon! Sok mindenről írtunk, de minket magunkat is meglepett, hogy ebben a hónapban Eszternek a bicikli sokoldalú lakberendezési célú felhasználásáról írott ötleteit olvastatok a legszívesebben.

Áprilisban Lotte Gyerekecske gondocska című írása volt a legnépszerűbb, nem is csoda, hiszen a túlhajszolt, többgyerekes anyáknak nyújt mankót a hétköznapok őrületében. A mottója: hogyan ne zizzenj meg, miközben megpróbálod kielégíteni minden csemetéd testi-lelki-szellemi szükségleteit!

Májusban a legtöbben Réka útjára voltatok kíváncsiak. Réka felkavarta a langyos tavaszi állóvizet azzal, hogy leírta, hogyan élik meg a mindennapokban a gyerekei a vega életmódot. Választási lehetőségük nem nagyon van, hiszen egy hétfős családban nem, hogy a kétféle, de az egyféle ebéddel is meggyűlik időnként az ember baja.

léböjtkúra

Az életmód-váltásnak júniusban sem volt vége nálunk, Amari megírta küzdelmeit a léböjtkúrával. Mindenképpen érdemes elolvasni, ha már fontolgattátok, hogy belevágtok egy ilyenbe, de akkor is, ha már túl vagytok egy sikeres vagy sikertelen léböjtön!

Júliusban picit megijedtünk, hány nő szenvedhet a szétnyílt hasizomtól, olyan sokan kattintottatok Szilvi gyakorlataira, amelyek segíthetnek a problémán, ha kitartóan és helyesen kivitelezitek őket.

Augusztusban Theodora anyósának szóló nyílt levele verte ki a biztosítékot. Sokaknál betalált, hiszen nem csak a saját problémáját kiáltotta világgá, a nagyszülők tényleges jelenléte nélküli család nem egyedi jelenség a modern társadalomban.

Szeptemberben a pszichológiai témájú cikkeket szerettétek nagyon. Tóth Mónika írása a gyermekkori önbecsülés alapjairól támpontokat ad önmagunk jobb megértéséhez és gyerekeink önbizalmának fejlesztéséhez egyaránt.

Kogon Zsófi októberi cikke a háztartásbeli anyák társadalmi megbecsültségéről sokakat érdekelt, és nem csak a háztartásbelieket, ami jól mutatja, hogy a házimunkát nem véletlenül hívják láthatatlan munkának.

https://www.facebook.com/noiszemmel/videos/1523098001059518/

A DIY videók mindig népszerűek Facebook oldalunkon, de a kidobásra ítélt farmer újrahasznosításának ötlete még a szokásosnál is jobban tetszett nektek. Készítője, Vigi lépésről lépésre mutatja be, hogyan lesz egy megunt farmerből mutatós táska egyszerűen, varrás nélkül.

Filo Szofi decemberi önmarcangolását is sokan olvastátok. Róla már kiderült, hogy nem hülye, csak tejérzékeny, de reméljük, mások is rádöbbennek az ő hatására, hogy nem az a normális állapot, ha valaki folyton fáradt és enervált.

Köszönjük, hogy velünk tartottatok egész évben! Hogy segítettek nekünk, hogy mi segíthettünk nektek. Mert néha elég a tudat, hogy nem vagyunk egyedül, tartozunk valahová.

 

Share