A Mindennapok Női Szemmel Egyesület “Életöröm” című receptkönyvének ünnepi bemutatóját 2024. május 14-én, a festői tóparti panorámával rendelkező Hemingway Beach Bar & Restaurant teraszán rendeztük meg. Az eseményt megtisztelt jelenlétével Dr. Beneda Attila, az Kulturális és Innovációs Minisztérium családügyekért felelős helyettes államtitkára, aki arról beszélt, hogy “Magyarországnak ma olyan családokra van szüksége, amelyek testi, lelki és szellemi egészségben léteznek. Ez nemcsak a betegségek elkerülésében, hanem az életöröm elérésében is segít, ezt tükrözi az Életöröm címmel most megjelent receptkönyv is”.

A könyvbemutatón kerekasztal-beszélgetésre is sor került a szerzőkkel és a könyv dietetikus szakértőivel. Mesélt a receptkönyv éltrejöttéről a könyv szerkesztője Hadarik Rita gasztroblogger, a társszerző Vrábel Vrábel gasztroblogger, valamint a receptek összeállításában szakértőként közreműködő Erdélyi Alíz és Vígné Sági Katalin dietetikusok

A könyvben található egészséges és egyben finom ételek elkészítése és elfogyasztása öröm lesz az egész a családnak. Az ételek receptúráit a szerzők úgy állították össze, hogy a szükséges hozzávalók könnyen beszerezhetőek legyenek, és az egészségtudatos, alternatív fogásokat kis odafigyeléssel bárki el tudja készíteni.

A Nőiszem ezzel a hiánypótló kötettel segítséget szeretne nyújtani a diabétesszel érintetteknek, és mindazoknak, ezt a betegséget szeretnék elkerülni vagy egyszerűen szeretnének egészségesebben élni.

Az eseményen készült kisfilm itt tekinthető meg:

https://www.facebook.com/kiralynoraujbuda/videos/689730843238476

AJÁNLÓ!

ÉLETÖRÖM NAP – az egészséges életmód jegyében!

A Mindennapok Női Szemmel Egyesület (Nőiszem) 2024. június 2-án, vasárnap 9.30-tól Életöröm Napot szervez a családok apraja-nagyjának, a XI. kerületben található Bikás Parkban. A helyszínen Czanik Balázs aerobic edző és életmód tanácsadó könnyed, laza fitness tornával, Tóth Évi zenés-táncos zumbával, a FreeRide Club csapata ügyességi és egyensúlyozó bringapályával vár minden érdeklődőt.

Az eseményre regisztrálók ajándékba kapják az „Életöröm” című receptkönyvet, mely Király Nóra, az Életöröm című műsor háziasszonya, a Ficsak alapítója ajánlásával több, mint 70 oldalon mutat be 40 ínycsiklandó fogást, melyek között megtalálhatóak péksütemények, levesek, főételek és desszertek is. A recepteket Hadarik Rita és Vrábel Krisztina gasztrobloggerek állították össze, Erdélyi Alíz és Vígné Sági Katalin dietetikus szakértők bevonásával.

REGISZTRÁLJ AZ ÉLETÖRÖM NAPRA ITT: https://eletoromshow.hu/

A könyvbemutatóról készül összefoglaló videót itt tekinteheted meg:

Share