Büszkék vagyunk rá, hogy egyesületünk a Mindennapok Női Szemmel Egyesület  is csatlakozott a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. kezdeményezéséhez, amelynek a célja az volt, hogy minél több szervezet csatlakozzon a Családbarát Hely tanúsító védjegy programba.  

Egyesületünk tájékoztatta a szolgáltatóhelyeket és munkahelyeket a védjegy megszerzésének lehetőségéről, a Szolgáltató Hely és Munkahely kategóriában segített összegyűjteni a lehetséges jelölteket az ÚJ, egységes védjegy programba. 

A program toborzási időszakában a mi segítségünkkel több, mint 500 helyet sikerült a programba regisztrálni munkatársaink munkájának, illetve a közösségi média és e-mail marketingeszközöknek köszönhetően. Kollégáink július elejétől november végéig személyesen is meglátogattak több érdeklődő céget, szolgáltatóhelyet, hogy ismertessék a védjegy programot.

Csatlakozunk a CSBO hitvallásához, hogy a munka és a magánélet nem egymást kizáró, hanem egymást erősítő tényezők az egyéni kiteljesedésben. Hisszük mi is, hogy mára egyre többen ismerik fel: a családi életben kiegyensúlyozott munkavállaló az elkötelezettségével az adott szervezet sikeréhez is hatékonyabban járul hozzá. A szervezeti szinten érvényesülő családbarát szemlélet a munkavállalók hosszútávú megtartásában is segít, a munkaerőpiacon pedig versenyelőnyt biztosít.

A Családbarát Magyarország Központ stratégiai célja, amelyhez mi is csatlakozunk, hogy társadalmunkban megerősödjön és általánossá váljon a családbarát értékrend, melynek megvalósulásában a munkahelyek és a szolgáltatások kulcsfontosságú szerepet töltenek be. Ennek szellemében jött létre a Családbarát Hely tanúsító védjegy, melyhez a mi segítségünkkel újabb 500 szolgáltatóhely/munkahely csatlakozott az elmúlt hónapokban.

Share