A Mindennapok Női Szemmel Egyesület (Nőiszem) a Szent István Intézet szakmai együttműködésével közösen rendezi meg „A gyermek nem játék!” – Gyermekvédelmi konferenciát 2022. január 26-án.

A közvetítés ÉLŐBEN, itt lesz követhető 10.00-12.00 óra között –> https://noiszem.hu/a-gyermek-nem-jatek/

A Mindennapok Női Szemmel Egyesület, mint a magyar lányok, asszonyok, édesanyák és nagymamák érdekeit képviselő civil szervezet – partnerségben a gyermekvédelmi témákkal keresztény társadalmi tanítások tükrében foglalkozó Szent István Intézettel a gyermekek jövőjét alapjaiban érintő, a felnövekvő generációk szexuális nevelését befolyásolni szándékozó új jelenségekről nyilvános eszmecserét szervez. A konferencia célja, erőteljes figyelemfelhívás a gyermekekre leselkedő veszélyekre, valamint szakmai kiállás amellett, hogy a gyermekek sosem lehetnek célpontjai semmiféle ideologikus társadalmi átalakítási kísérletnek és intézményi nevelésük sem mehet szembe a szülők nevelési elveivel.

Az eseményt élőben, online országosan közvetíti a Nőiszem annak érdekében, hogy minél több ember figyelmét felhívja a témára.

“A gyermek nem játék” – Gyermekvédelmi konferencia

2022. január 26. (szerda) 10:00 – 12:00

A közvetítés ÉLŐBEN, itt lesz követhető–> https://noiszem.hu/a-gyermek-nem-jatek/

Share