Tabáni Istvánnak, a Csillag születik egykori győztesének mindig rengeteg fellépése van év végén, de most a szokásosnál is elfoglaltabb. Tavaly nyári esküvője után most  feleségével, Csillával épp közös otthonukat keresik, hogy végre bővülhessen a család.

Nagyon elfoglalt mostanában, tudnak készülni a feleségével a karácsonyra?

Karácsony közeledtével, ünnepek alkalmával vannak szép számmal felkérések. Próbálok mindegyiknek eleget tenni, ezzel telik az ünnepi készülődés. A karácsonyi ajándékokat megveszem jó előre, mert ha nem, könnyen beleszaladok abba, hogy december van, és rohanni kell a fellépések között vásárolni.

Szoktak különleges meglepetéssel készülni egymásnak?

Személyes dolgokkal szoktuk egymást meglepni. Amit én készítek, annak Csilla nagyon szokott örülni. Egyszer egy Mikulás figurát rajzoltam neki, beraktam a cipellőjébe a csokoládé mellé, de először nem is vette észre, hogy az az én rajzom, azt hitte, hogy készen vásárolt képeslap vagy üdvözlőkártya. Volt öröm, amikor rájött. (nevet) Neki többet ér az én rajzom, mint azok az ajándékok, amiket bármelyik boltban meg lehet venni, mert egyedi és énáltalam megalkotott dolog.

Önnek mi a legemlékezetesebb ajándék, amit a feleségétől kapott?

Sok ilyen volt, de az élményeket nagyon szeretem, amiket tőle kaptam. Lassan egy éve lesz, hogy meglepett egy egri kirándulással a szülinapom alkalmából.  Kellemes napokat töltöttünk ott el, maradandó élmény volt, most is, ahogy visszagondolok, nagyon jó érzéssel gondolok vissza rá. De boldoggá tesznek a festészettel kapcsolatos ajándékok is, egy ecsetnek vagy egy ceruzának is tudok örülni (nevet).

Forrás: lokal.hu

A sok munka között hogy jut ideje jótékonyságra is?

Az elmúlt években is mindig igyekeztem eleget tenni a jótékonysági célú megkereséseknek is. Most is nagyon szívesen mondtam igent arra, hogy fellépjek a Családszervezetek Második Adventi Jótékonysági Vásárán. Nemes célra gyűjtöttek, ami nekem is fontos, a koraszülöttek ügye megérint engem is. Ha hozzá tudok járulni picit a kezdeményezéshez, és ez is egy segítség tud lenni, akkor mindig szívesen megyek.

Karácsony utánra mik a távolabbi terveik, találtak már lakást?  

Most is lakásokat nézünk, éjjel-nappal, de egyelőre még nem találtuk meg az ideális otthont. Emiatt is lesz nagyon sűrű a december.

Ha meglesz a lakás, bármikor jöhet a baba, állnak elébe?

Igen, most már semmi sem állíthatja meg. (nevet)

Milyen apa lesz, engedékeny vagy szigorú?

Nem tudom! Az az igazság, hogy Csilla is mindig felteszi ezt a költői kérdést, hogy vajon milyen szülők leszünk. Az ember nem tudja ezt előre, sok mindent próbál megtervezni, de aztán a valóság sokszor mást mutat. Ha megszületik a gyerek, akkor biztosan előjönnek a szülői ösztönök. Most úgy gondolom, hogy jó papája lennék (nevet). Talán még jobban is félteném, mint Csilla, pedig ő is egy anyaoroszlán, már most védené mindentől, de lehet, hogy én még jobban.

Kívánom Önöknek, hogy a karácsonyfa alá kerüljön egy lakáskulcs meg egy örömhír!

Ennek nagyon örülnék, egy gyerek lenne a legszebb ajándék karácsonyra, sőt, a legszebb, legnagyobb ajándék az életben!

Borítófotó forrása: tabaniistvan.network.hu

Share