A SZÜLETÉS HETE RENDEZVÉNYSOROZAT HIVATALOS RÉSZEKÉNT

A Mindennapok Női Szemmel Egyesület és a Nőiszem Blog Felszabadító rendezvényt szervez – Pánikszoba Nőiszemmel!
I-II-XI.-XII.-XXII. kerületi szülés előtt álló kismamák figyelem!
Izgulsz, félsz a szüléstől, ijesztő az anyaság gondolata, nem tudod készen állsz-e erre a szerepre, megrémít, hogyan fog kihatni a szülés és a kisgyermeked érkezése a párkapcsolatodra?
Ha, ezekre a kérdésekre nem tudsz egyértelmű NEM-mel felelni, itt a helyed! Gyere el, hogy együtt elűzzük a félelmeidet és kiszabaduljunk a pánik(szoba) fogságábóll!
2017. május-11-én, délelőtt 10 órától várunk egy felszabadító beszélgetésre, ahol szakemberek válaszolnak a téged nyugtalanító kérdésekre!
Végre egy program pocaklakó babáknak! Régóta érzed, hogy anyukád szorong, feszült, izgul hogyan is fogsz végre a világra jönni? Rángasd meg a köldökzsinórt és kísérd el anyát egy beszélgetésre, hogy nyugodtan készüljetek a szülésre!
Mire számíthattok?
Először egy másfél órás vezetett beszélgetés ajánlunk, melyet két szakértőnk, Fejér Noémi tanácsadó szakpszichológus, és Kogon Zsófia SoulDesign tanácsadó, coach tart, majd utána még másfél órában lehetőségetek van arra, hogy a tanácsadóktól 20 perces egyéni tanácsadást vegyetek igénybe.
A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, kérjük, hogy részvételi szándékotokat noiszem007@gmail.com email címen jelezzétek.
Szeretettel várunk Benneteket, találkozzunk többször személyesen!
A rendezvény helyszíne:Tranzit Art Cafe and Bisztró Külön helyisége, Budapest, Kosztolányi Dezső tér, 1114, bejárat a Bukarest u. felől: https://tranzitcafe.com/

Share