A Mindennapok Női Szemmel Egyesület örömmel csatlakozik Újbuda Önkormányzata egészségtudatos eseményéhez, az V. Újbudai EgészségPART-hoz, melyet a tudatos táplálkozás, mozgás jegyében a családok számára rendeznek Újbuda egyik legszebb helyszínén, a Feneketlen-tó partján 2019. szeptember 22-én, vasárnap 11-17 óra között.

A programra kilátogatók egész nap szórakoztató programokon, játékokon, valamint különböző egészségügyi szűréseken vehetnek részt. A családi napot színpadi programok, koncertek, interaktív gyermekprogramok, edzések és egészséggel kapcsolatos előadások is színesítik.

A Mindennapok Női Szemmel Egyesület a szervezőkkel karöltve a következő előadásokkal kész, melyek az ELŐADÁS sátorban kerülnek megrendezésre.

2019. SZEPTEMBER 22., VASÁRNAP, 11:00–17:00

helyszín: Újbuda, Feneketlen-tó

EgészségPART – előadások

11.00-12.00 A talp mindig kéznél van – Talpmasszázs otthon
A láb masszírozása fokozza a vérkeringést, ellazít és segít beindítani a szervezetünk öngyógyító folyamatait is. Az előadáson gyakorlati útmutatást is kaphatnak az érdeklődők Mészáros Szilvia gyógymasszőrtől.

12.00-13.00 Testtől lélekig – Halld meg a tested jelzéseit!
Kovács Tímea-tanácsadó arról tart előadást, miről árulkodnak testi tüneteink, hogyan értelmezzük, mit tehetünk.

13.00-15.00 Lifehack – Egészséges életmód trükkök – mit mire cserélj, hogy a legjobb önmagad lehess?
Benkovics Péter- Netamin.hu előadása

15.00-16.00 Pilates
Milovits Júlia-Pilates oktató előadásában megismerteti a Pilates elméleti alapjait, a résztvevők pedig kipróbálhatják a pilates legegyszerűbb gyakorlatait, valamint megtudhatják azt is, miért hatékony ez a kellemes és üdítő mozgásforma, mely funkcionálisan jólműködő, egészséges és formás izomzatot teremt minden korosztály számára.

16.00-17.00 Beteg a gyermekem/ unokám!
Ebben az előadásban gyakorlati segítséget kapnak a nagyszülők, de akár kezdő szülők is, hogy mire figyeljenek, ha beteg a gyermek. Dr. Tordas Dániel-gyermekorvos szívesen válaszol a felmerülő kérdésekre.

Várunk mindenkit sok szeretettel és egészséggel! 

További részletek az  www.egeszsegpart.com oldalon.

Share