A CSALÁD-ok elégedettek a szolgáltatásaival? Jó visszajelzéseket kap? Igazi CSALÁDBARÁT HELY, ahol szívesen töltenek időt a családok, vagy azzá szeretne válni? Esetleg családbarát szemléletű a munkahelye/cége?

Pályázzon Ön is szállásával, éttermével, kávézójával vagy bármilyen szolgáltatóhelyével, illetve munkahelyével/vállalkozásával a kormányzat által elindított ÚJ és a jövőben az egységességet biztosító Családbarát Hely tanúsító védjegyére most ingyenesen!

Itt lehet pályázni–> https://csalad.hu/csaladbarathely/

Egyesületünk – Mindennapok Női Szemmel Egyesület – kapta a megtisztelő felkérést, a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft-től, hogy minél több szervezetet tájékoztasson a Családbarát Hely tanúsító védjegy megszerzésének lehetőségéről, a Szolgáltató Hely és Munkahely kategóriában segítsen összegyűjteni a lehetséges jelölteket az ÚJ, egységes védjegy programba. A regisztráció ingyenes és nem jár semmiféle kötelezettséggel!

A Családbarát Hely Tanúsító Védjegy olyan minősítési lehetőség a pályázó szolgáltató helyek számára, amelynek elnyerésével a tanúsítvány birtokosa hiteles és minőségi értékelést kap a családbarát működésről, és a későbbiekben akár kedvezményeket, pénzbeli juttatásokat is kaphat. A védjegy elnyerésével a pályázó pozitív értelemben megkülönböztetheti magát versenytársaitól, valamint előnyt szerezhet. Ez lesz a jövőben az egyetlen a kormányzat által elfogadott és támogatott családbarát hely minősítési rendszer és védjegy.

Töltse ki a linken található regisztrációt, hogy azonnal elindulhasson a programban a BRONZ minősítés felé akár szolgáltató-, akár munkahelyként.  

Itt lehet pályázni–> https://csalad.hu/csaladbarathely/

 

Kérjük, a “Hol/kitől hallott rólunk?” résznél válassza ki, hogy MINDENNAPOK NŐI SZEMMEL EGYESÜLET – így figyelemmel tudjuk követni pályázatát, és segítségére lehetünk. A regisztrációt követi majd egy személyes audit, ahol felmérik a szolgáltató-, illetve munkahely “családbarátságát”.

A pályázatnak nem feltétele, hogy minden pontnak megfeleljen a hely, amennyiben szándékában áll a jövőben Családbarát hellyé válni, kérjük, akkor is töltse ki a regisztrációt. A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár, de annál több lehetőséggel.

Munkahelyek és Szolgáltató Helyek tehát egyaránt pályázhatnak Magyarország egész területéről. A szervezetek lehetnek kis és nagy létszámúak, tartozhatnak a versenyszférába, a közszférába és a nonprofit szektorba is.

A pályázat teljesen ingyenes.

Itt lehet pályázni–> https://csalad.hu/csaladbarathely/

 

Jelenleg Bronz fokozatra lehet pályázni, de egy év után tovább lehet lépni Ezüst fokozatra. Ennél a fokozatnál a pályázó már jogosultságot szerezhet a kormány által támogatott különböző, működését támogató kedvezmények igénybevételére. 

Egy online felületen regisztrálva lehet benyújtani a pályázatot, egy 10 perces előszűrő kérdőív kitöltésével.

Itt lehet pályázni–> https://csalad.hu/csaladbarathely/

Ezután majd telefonon felkeresi a Családbarát Ország Kft. munkatársa, hogy egyeztessen egy időpontot a személyes audit vizsgálatra, melynek során leegyeztetik, hogy a bejelölt családbarát intézkedések tényleg jelen vannak a szervezetnél/szolgáltatóhelynél.

Sikeres audit vizsgálat után, 30 napon belül postán megküldik a Bronz fokozatot alátámasztó zárójelentést, a weboldalról letölthető lesz a családbarát logó, melyet használhatnak a cégek a különböző online felületükön, levelezésük során vagy rendezvényeken.

Maga a tanúsító oklevél pedig idén decemberben ünnepélyes keretek között kerül átadásra, melynek pontos időpontjáról emailben értesítenek mindenkit.

A weboldal részletes tájékoztatást nyújt a Családbarát Hely tanúsító védjegyről, megszerzésének feltételeiről és a folyamatáról.

A lenti linken, találhat részletes információt a Családbarát Hely tanúsító védjeggyel, a fokozatokkal kapcsolatban és itt lehet regisztrálni

–> www.csalad.hu/csaladbarathely

A kérdőív kapcsán szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy vannak kérdések, amelyek nem biztos, hogy az Ön szervezetére relevánsak, ebben az esetben nyugodtan válaszoljon nemmel, de ettől még nem éri hátrányos megkülönböztetés.

 

Keressük a helyeket, ahol CSALÁD-dal lenni jó! Legyen Ön is köztük!

Amennyiben bármi kérdése van, ha elakad a kitöltéssel, keressen bátran elérhetőségeinken. Köszönjük, hogy időt szán a kérdőív kitöltésére és bízunk benne, hogy a jövőben üdvözölhetjük szervezetét a Családbarát Szolgáltató Helyek és Munkahelyek egyre bővülő táborában.

email-cím: csaladbarat@noiszem.hu,

telefonszám: +36/30-644-15-44

Mindennapok Női szemmel Egyesület

 

 

Share