Egészségügyi prevenció a családokért

Hogy anya nagymama, apa nagypapa lehessen!

Vedd elő a legjobb trükködet, amivel rávetted vagy tervezed rávenni a családodat az egészségesebb életmódra! Mutasd meg, milyen találékony vagy és nyerj értékes ajándékokat!

Kreatív ötletek az egészségért

Minden családanyának van legalább egy trükk a tarsolyában, amivel sikerült végre megszerettetnie a zöldséget a gyerekekkel, rávenni a nagymamát arra, hogy lecserélje az étolajat, megmutatni a tini lányának, hogy mennyire fontos a lelki egészség ápolása a testi mellett, megszerettetni a kirándulást a tévézés helyett, vagy megértetni a férjével, hogy bizony neki is fontos, hogy időnként szűrővizsgálatokra menjen.

Ha Neked is fontos, hogy családod minél egészségesebben éljen és ezért nem riadsz meg egy kis rafinériától sem, akkor a pályázatunk Neked szól! Tedd közkinccsé kreatív ötleteidet, bevált trükkjeidet, hogy mások is kipróbálhassák!

Milyen pályázatokat várunk?

Az otthon bevetett praktikák, apró trükkök képes, vagy videós beszámolóit várjuk és díjazzuk szuper nyereményekkel. A beküldött pályaművek közül a szavazással Ti, a közönség döntitek el, melyek lesznek a legjobbak. Az első 5 helyezettet ajándékkal jutalmazzuk! Emellett a 3 tagú zsűrink egy különdíjat is kioszt a legötletesebb pályázat benyújtójának.

Elérhető, apró lépések az egészségesebb mindennapok felé

Szeretnénk díjazni azokat, akik nap, mint nap tesznek maguk, társuk, családjuk, gyerekeik testi és lelki egészségéért és azért, hogy a szüleik a lehető legmagasabb életkort éljék meg.

Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az egészséges életmód fontosságára, és hogy egy kis kreativitással, odafigyeléssel akár már egész apró, elérhető lépésekben el lehet indulni a egészségesebb mindennapok felé.

Egészséges táplálkozás

Mit teszel, hogy egészségesebben étkezzetek?

Mozgás

Milyen trükkel sikerült rávenni a családot vagy éppen saját magadat, hogy többet mozogjatok?

Lelki egészség

Tudatosan odafigyelsz a lelki egészségedre, milyen módszereket vetsz be, amelyek saját és/vagy családod lelki egyensúlyát is támogatják?

Prevenció

Mitől lett kevésbé félelmetes a doki? Mit teszel aktívan a megelőzésért?

Tartós életmódváltás

Hogyan lehet az egészség egyszerűen a mindennapok része?

Így vehetsz részt a versenyben

Ezt kell tenned, hogy tiéd legyen a legjobb pályamű

 1. Válaszd ki azt a trükköt, amit bevetettél annak érdekében, hogy egészségesebb mindennapokat teremts szeretteidnek legyen szó táplálkozásról, vagy egészségmegőrzésről.
 2. Válassz ki egy momentumot, ami a legjobban szimbolizálja és készíts egy fotót, vagy mutasd be lépésről, lépésre egy otthoni videóban, hogy mások is inspirálódhassanak belőle!
 3. Regisztrálj az oldalunkon és töltsd fel az elkészült fotót, vagy videót augusztus 8. és szeptember 20. között. Egy pályázó csak egyszer jelentkezhet!
 4. Fontos, hogy még a regisztrálás előtt olvasd át a játékban való részvétel feltételeit és a játékszabályzatunkat.
 5.  Buzdítsd családodat, barátaidat, ismerőseidet, hogy szavazzanak rád szeptember 20. és 25. között, hogy a tiéd lehessen díjaink egyike. Kattints és nézd meg a nyereményeket!
 6. Ha szeretnéd, hogy minél többen szavazzanak rád, oszd meg felhívásunkat a social media oldaladon is!
 7. Ha a Te pályázatod is bekerült a top 5-be vagy téged választott ki a zsűri a fődíjunkra, akkor szeptember 26-án telefonon értesítünk!
 8. Köszönjük, ha megosztod a felhívásunkat, hogy az egészséges életmódra vonatkozó tippjeitek, trükkjeitek minél több emberhez eljuthassanak! Egészségre fel, hogy minden anya nagymama és minden apa nagypapa lehessen!
Videó lejátszása

Nyeremények

Különdíj

Két napos teljes feltöltődés a Harkányi Psoriasis Centrumban. Ezt a díjat a zsűri ítéli oda.

Közönségdíjak

 • Biopont egészségcsomag
 • Gorenje turmixgép
 • Líra életmód könyvcsomag
 • “Légy büszke magadra!” sikeres életmódváltást segítő coaching
 • Okos(sport)óra

Egészségre fel!

Mutasd meg, hogy Te mit teszel a család egészségéért és pályázz az értékes nyereményekért!

Zsűri

Király Nóra

alapító
Mindennapok Női Szemmel Egyesület

Baksai Tímea

marketing vezető
Harkányi Psoriasis Centrum
Harkányi Termál Rehabilitációs Centrum

Vajda Zsuzsanna

Vegán életmód tanácsadó

Szponzorok

Töltsd fel a pályázatodat!

A pályázat támogatója

Share