“A Nő Ereje szívében és őszinteségében rejlik, és abban a szeretetben, amennyit át tud magán áramoltatni: nem csak adni, de be is fogadni, játszmák nélkül játékosan, boldogan, önfeledten, mérlegelés nélkül.”

A közelgő Nemzetközi Nőnap alkalmából a Mindennapok Női Szemmel Egyesület örömmel csatlakozik a Fiatal Családosok Klubja és a Magyar Női Unió „Női erő – A nők ereje és védelme” című nőnapi eseményéhez, melynek a Magyar Tudományos Akadémia Díszterme ad otthont 2020. március 6-án, pénteken 9 órai kezdettel.

A Nőnap alkalmából megrendezésre kerülő konferencia fókuszában a Női Erő áll, mely abból a belső tűzből ered, ami a nők empatikus készségét is táplálja. A konferencia programjai arra kívánják felhívni a figyelmet, hogy egy nőnek az élet minden területén nagy türelemre és odaadásra van szüksége, s ehhez a másokért mozgósított kifogyhatatlan energiához hatalmas belső erőre van szükségük. De egy erős nőnek is szüksége van védelemre, nemcsak lelki, hanem fizikai értelemben is, hiszen leggyakrabban ők az áldozatai a kapcsolati erőszaknak, a testi-lelki bántalmazásnak.

A nőnap alkalmából megrendezésre kerülő esemény tudatosan kívánja felhívni a figyelmet a nők értékeire, a magyar lányok, nők, asszonyok sokszínű családi és társadalmi szerepvállalására, s egyben védelmére is.

A Mindennapok Női Szemmel Egyesület az eseményen való részvételével méltón kívánja a nőket ünnepelni: a közösség erejével felmutatni, egyenrangú társuk vagyunk a férfiaknak, s a másokért mozgósított fogyhatatlan energia a nők legnagyobb hatóereje, amivel sokszor valóban hegyeket tudnak megmozgatni. Egyesületünk egész évben segíti és támogatja a nőket, édesanyákat, nagymamákat tevékenységével, s ez az időszak kiemelt alkalmat teremt arra, hogy nagy figyelem forduljon feléjük.

NŐI ERŐ – a nők ereje és védelme” konferencia

Időpont: 2020. március 6. (péntek) 09:00-13:00 óra
Helyszín: Magyar Tudományos Akadémia, Díszterem

A nőnapi konferencia idén neves közéleti szereplők és szakemberek részvételével zajlik.

Az eseményen köszöntőt mond Király Nóra, a Mindennapok Női Szemmel Egyesület és a Fiatal Családosok Klubja alapítója, Batthyány-Schmidt Margit, a Magyar Női Unió alapítója, beszédet mond Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter, Süli János tárca nélküli miniszter, Dr. Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati államtitkára, Dunai Mónika országgyűlési képviselő és Bíró Rozália az Európai Néppárt Nőszervezete (EPPW) alelnöke, parlamenti képviselő; RMDSZ Nőszervezetének elnöke.

A nőnapi konferencián tiszteletét teszi, és előadást tart Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára, miniszterhelyettes, Dr. Molnár Balázs a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) elnökhelyettese, Farkas Örs a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, Dr. Illés Boglárka a Nők Magyarországért Klub főtitkára

„A nők ereje: anyaság, közélet és sport kerekasztal-beszélgetés résztvevői:
Sebestyén Júlia Európa-bajnok műkorcsolyázó, Keresztes Ilona Prima Primissima-díjas
vezető szerkesztő (Kossuth Rádió) , Lánczi Tamás politológus, Dr. Breyer Helga belgyógyász, Orosz Barbara producer, műsorvezető
A esemény moderátora: Takács Bence Ervin
Zárszót mond Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója.

Az eseményen fellép Tandi Flóra énekes és Sinha Róbert gitárművész.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Itt lehet regisztrálni a szabad helyek erejéig >>

Szeretettel várjuk a HÖLGYEKET!

Share