Mit hoz 2022? címmel interaktív évindító és céltervező beszélgetést szerveztünk Domokos Kata megoldásfókuszú life, business és karriercoach szakmai segítségével 2022. január 14-én 10.00 órakor.

Kata a gyermekes léttel járó, tipikusnak mondható élethelyzetek, elakadások megoldásában segít, elsősorban stresszkezelés, dühkezelés, békés önérvényesítés, időmenedzsment, munka és magánélet egyensúlyának megteremtése terén.

A rövid bemutatkozást követően a résztvevők képkártyák segítségével mondták el gondolataikat, terveiket, mi az, ami nehézséget okoz nekik, miben szeretnének változni, hogy elérjék a kitűzött céljaikat.

Kata tippekkel, tanácsokkal látta el a résztvevőket, hogyan NE forgácsolódjanak szét a mindennapi teendőikben. Nagyon fontos volt tudatosítani az édesanyákban, – mivel ők a család összetartói – nekik is szükségük van “énidőre”, feltöltődésre, amire időt kell szakítaniuk, hogy ne égjenek ki és ne érezzék tehernek az anyaságot. A résztvevők a csoportos coaching segítségével egymást is segítették az egyéni célok kitűzésében, elérésében.

A résztvevők kitűzték egyéni céljaikat 2022-re. Útmutatást kaptak, hogy szokásaikon hogyan tudnak változtatni, hogy az álmaik meg is valósuljanak.

A programot egy finom ebéddel zártuk.

A Mindennapok Nőiszemmel Egyesületnél fontosnak tartjuk, hogy segítsük az édesanyákat a harmonikus családi élet kialakításában, ez az évindító és célkitűző beszélgetés is ezt a célt szolgálta.

Köszönjük a résztvevőktől a rengeteg pozitív visszajelzést! Ha nem szeretnél lemaradni a következő édesanyáknak szóló eseményünkről, akkor kövess minket Facebookon is!

Az eseményről készült képek >> képgaléria

Share