Az IKEA mindent bevet azért, hogy megvalósíthasd álmaid otthonát. Minden lehetőséget felkínál, hogy a lakásodat vagy a házadat igazi otthonná varázsolhasd. Általuk. Rengeteg hasznos és megfizethető (azért az összeszerelés “mission impossible” kihívásáról külön fejezetet lehetne írni) terméket fejleszt, kínál az áruház. Persze a fogyasztás, vásárlás ösztönzésére kialakított labirintusszerű vásártérben rengeteg haszontalan dolgot is megvásárolsz, miközben keresgéled a kiegészítőket az otthonodba.

Eddig azonban hiányzott egy kifejezetten kisállatoknak tervezett bútorkollekció az IKEA minden szükségletet kielégíteni vágyó tárházából.  Most kirukkoltak egy új, az állatbarátokat megcélzó kollekcióval, amit Lurvig névre kereszteltek. A svéd szó jelentése “szőrös”, mi más, természetesen. A kisállat bútorkollekció kiterjed mindenre, amire szüksége lehet az ember legjobb barátjának. Kutyaágyaktól, kanapéktól kezdve a macska alagutakig, a cica mászókáig vagy a célzottan macskakaparásra készült (milyen praktikus) karomhegyesítőkig minden kapható, ami szem-szájnak-fognak-karomnak ingere.

Sajnálatos módon napokban bemutatott új kollekció még csak Amerikában, Kanadában, Franciaországban és Japánban kapható. A többi országban 2018 márciusától tervezik bevezetni.

Nálatok laknak-e állatok? Ti rendelnétek nekik kiságyat, kanapét?

További információ elérhető: az IKEA oldalán, boredpanda.com oldalon.

 

 

 

Ülünk a kanapén “kutyasorban”

 

 

 

 

 

 

Share